Over Pleazzer
Genieten: daar draait het om in het leven. Dat staat bij Pleazzer voorop. Ontdek de mooiste en meest luxueuze erotische producten. Wat je voorkeur ook is. Samen of alleen, voor hem of voor haar. We staan voor pure verwennerij en sensueel genot. Ondeugend, vol passie en van Hollandse bodem. Met zeker ook een chique uitstraling.

Ga voor een onvergetelijke ervaring
Een goed gevoel. Dat krijg je als je één van onze producten in handen hebt. Koop je bij Pleazzer, dan ontvang je niet de volgende ‘dertien in een dozijn-toy’ in huis. Wij hebben erover nagedacht, alles zelf ontwikkeld en getest. Ga voor nét dat beetje extra grandeur. Met gevoel voor kwaliteit zorgen we voor een onvergetelijke ervaring, gepresenteerd in een luxe verpakking. Want jij en wij weten: het oog wil ook wat.

Ontdek jouw gepassioneerde kant
Welk product je ook kiest, het is altijd met liefde samengesteld. Zoals ons eigen Pleazzer luxe glijmiddel voor sensationele nachten en ons uitdagende assortiment dildo’s. Ontdek en verleg je grenzen op een leuke, veilige en comfortabele manier. Waarbij jij je fijn voelt. Zo ontdek je samen met Pleazzer jouw ondeugende kant.

Discrete bezorging
Psssttt… wij zeggen niets! Want bij Pleazzer houden we van discretie. Bij de verzending en bezorging dan. Bestel je bij Pleazzer? Dan krijg je je producten in een blanco doos, zonder afzender en logo. Zo gluren de postbode (en je buren) niet met je mee. Niemand die het weet…

Ontdek jouw favoriet
Maak kennis met de producten van Pleazzer. Leuk om cadeau te doen, leuk om te krijgen en nog leuker om zelf te gebruiken! Neem gauw een kijkje in ons assortiment. En wie weet til jij erotiek straks ook naar het hoogste niveau.