Het assortiment van de Pleazzer bestaat uit prachtige producten van een goede tot zeer goede kwaliteit en in onze online winkel vindt u bij elk artikel zeer uitgebreide informatie over het product. Toch zou het af en toe kunnen voorkomen dat u niet helemaal tevreden bent over uw aankoop, of dat lingerie niet goed past.

Voor ons is het erg belangrijk dat u als klant tevreden bent met uw aankoop, daarom kunt u vaak het artikel binnen 30 dagen na leverdatum ruilen of retourneren, ook als het een sale of korting artikel betreft. Neemt u a.u.b. eerst en zo snel mogelijk contact op via info@pleazzer.com (dit is niet verplicht, wel gewenst). En leest u de voorwaarden hieronder om te kunnen ruilen of retourneren eerst goed door.

Voorwaarden:
-Vooraf uw retour of ruiling graag aanmelden via info@pleazzer.com, dit is niet verplicht, wel gewenst. U heeft het recht  zonder opgaaf van reden het artikel retourneren.

-Gebruikt u het standaard modelformulier voor retournering, dit is niet verplicht, wel gewenst. U kunt dit formulier hier downloaden. Gebruikt u dit formulier niet, stuur dan een briefje mee met al uw gegevens en de bestelgegevens zodat we uw retour kunnen koppelen aan uw bestelling.

-Ruilen of retourneren kan alleen binnen 30 dagen na leverdatum.

-Stuur het product in originele nieuwstaat met alle toebehoren retour.

-Om hygiënische reden kunnen intieme producten en intiem te gebruiken producten waarvan de verpakking is geopend niet geruild of geretourneerd worden. Deze producten zijn geseald of voorzien van een sticker, bij openen, schade, of het ontbreken van deze sticker vervalt uw retourrecht. Denk bijvoorbeeld aan (intieme/erotische) sieraden, seksspeeltjes, gags, zwepen, massage tools, parel strings, seks hulpmiddelen. Neem contact op met Pleazzer wanneer u niet zeker weet of een product geretourneerd kan worden.

-Verzegelde producten zoals dvd's, olie, kousen, glijmiddel en gels kunnen na openen ook niet geretourneerd worden.

-Speciale maatwerk-artikelen, of producten die speciaal voor u worden gemaakt, kunnen niet geretourneerd worden.

-Onze luxe lingerie is vaak delicaat en kwetsbaar. Om in nieuwstaat terug te kunnen sturen het verzoek om er voorzichtig mee om te gaan. Pas bijvoorbeeld altijd de lingerie over uw onderkleding, houd een slip onder de lingerie aan. Pakt u a.u.b. ook de lingerie weer netjes in voor een retournering om beschadiging tegen te gaan.

-Mocht het product tijdens het retour transport zijn vermist kunt u Pleazzer daar niet verantwoordelijk voor houden. Ons advies is om uw retour aangetekend en verzekerd via een pakketdienst  aan ons retour zenden om het risico voor uzelf  zo klein mogelijk te houden, u kunt bij verlies of beschadiging dan de pakketdienst aansprakelijk stellen.

-Bij ontvangst van het retour ontvangt u het aanschafbedrag op het door u gebruikte betalingsmiddel binnen 14 dagen terug. De door u gemaakte verzendkosten van de retournering aan Pleazzer worden niet aan u vergoed, Pleazzer betaalt namelijk al de bezorgkosten voor een standaard PostNL bezorging aan u.

-De letterlijke tekst vanuit Webshop Keurmerk per 1 juli 2015: ''De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.''

Mocht u vragen hebben over de retour- en ruilprocedure aarzel niet en stuurt u dan een e-mail naar info@pleazzer.com

Ons retouradres is:
Pleazzer
Lange dreef 273
2285KD Rijswijk
Nederland

Product defect?
Indien u een product heeft gekocht waar u garantie op heeft en deze raakt defect door normaal gebruik binnen de garantieperiode, neemt u dan contact op via info@pleazzer.com. Samen met u gaan wij kijken naar een gepaste oplossing. Vaak is dat eerst reparatie, dan vervanging, of een restitutie wanneer beide andere opties niet mogelijk zijn.

U kunt het defecte artikel plus accessoires retour verzenden naar:

Pleazzer
Lange dreef 273
2285KD Rijswijk
Nederland